Vyskladaj si jedinečný outfit na leto z dielne Chic and Fash !

Nádherné šaty tvarujúce postavu z elastického materiálu, bez rukávov na ramienka s jemným V výstrihom prednej časti a trošku odhaleným výstrihom zadnej časti. V letnej sezóne neprehliadnuteľný kúsok! Valencia šaty z novej kolekcie predávané v limitovanom počte sa využijú na dovolenku, rande či na každodenné nosenie.

Chystáš sa na dovolenku, výlet, festival či len tak na drink s priateľkami do mesta? Vyber si jedinečný a najmä pohodlný kúsok z dielne Chic and Fash! Neboj sa farebných variácií a neboj sa kombinovať! Rafinované strihy, pestré farby a vzory kráčajú ruka v ruke s letným obdobím, odhoď zábrany. Naše kúsky privanú čerstvý vánok do každého šatníka!

Kvety, rastliny, palmy, pásiky, bodky, geometria a veselé potlače. Luxusná čipka, volány, zvony. Toto všetko a ešte poriadna dávka extravagancie a originálnosti vystihujú nové kolekcie Chic and Fash.

Úžasné šaty tvarujúce postavu z elastického materiálu, bez rukávov na ramienka, zdobené sťahovaním. V letnej sezóne neprehliadnuteľný kúsok! Vieme, že tento romantický kúsok z novej kolekcie predávané v limitovanom počte sa využijú na dovolenku, rande či na každodenné nosenie.

Čaro sa ukrýva v maličkostiach, a preto nepodceňuj silu doplnkov, ktoré dokážu celkový outfit posunúť na vyšší level.

Koženkový trendy opasok, ktorý možno uviazať na viacero spôsobov, listová kabelka do ruky, správne zvolené šperky.

 

Šaty na každodenné nosenie či na spoločenskú udalosť bez rukávov na ramienka z mäkkej priedušnej látky s romantickým madeirovým vzorom zdobené šnúrkami, gombíkmi a opaskom na zaväzovanie v páse. Buďte očarujúca a vyniknite z davu s elegantnými šatami z novej kolekcie predávané v limitovanom počte!

Jedinečné šaty bez rukávov z elastickej mierne lesklej, benátskej látky s krížovými ramienkami vzadu, zdobené šnúrkami a látkovými kvetmi. V letnej sezóne je to neprehliadnuteľný kúsok! Vieme, že tento romantický kúsok z novej kolekcie sa využije v plnej nádhere na oslavách, svadbách, večierkoch i na spoločenských udalostiach.

Vyskladaj si svoj vlastný jedinečný a štýlový outfit na rôzne príležitosti! Navštív náš e-shop a nakupuj online z pohodlia domova tu

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *